رسالت و اهداف گروه تغذیه و بهداشت موادغذایی
رسالت و اهداف گروه تغذیه
رسالت :
تربیت کارشناسان تغذیه ای است که قادر به ارزیابی وضعیت تغذیه ای افراد و جامعه،پیشگیری از بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه ،ارتقا سطح سواد تغذیه ای مردم ،تنظیم رژیم غذایی مناسب جهت کمک به درمان بیماری ها و ارائه صحیح مدیریت خدمات غذایی می باشد.
اهداف
- تربیت نیروی متخصص در سطوح کارشناسی علوم تغذیه بر اساس کوریکولوم آموزشی رشته تغذیه
- آموزش محاسبه کالری و تنظیم رژیم غذایی مناسب جهت کمک به درمان بیماری های مرتبط با تغذیه
- چگونگی ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری در بیمارستان و رژیم درمانی آنها
- ارزیابی وضعیت تغذیه در سطوح مختلف افراد جامعه بالاخص کودکان ،زنان باردار و سالمندان به
- منظور تشخیص و پیشگیری از ابتلا به چاقی و بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه
- آموزش مهارتهای ارتباطی و اصول آموزش و مشاوره صحیح تغذیه ای دانشجویان رشته تغذیه
- ارائه صحیح مدیریت خدمات غذایی بالاخص مراکز درمانی